Rijhal.JPG

Hellevoetsluis

Bij de Iron Horse Ranch in Hellevoetsluis geven we beginnersworkshops en avondtrainingen voor gevorderden. Op deze mooie manege staan de paarden in een paddock paradise. Alle paarden hier worden bitloos gereden. De manege viel ons op toen we nagingen of er nog leuke maneges waren die meededen aan de internationale ijzerloze buitenrit.

De manege heeft een mooie kantine en een ruime binnenrijbak. De paarden zijn al aardig wat gewend dus dat biedt veel mogelijkheden.

Workshops

De workshops duren van 13.15 tot 17.15. Hierin leren we eerst te voet onze boogschiettechniek aan. Na een kleine 2 uur gaan we in twee groepen te paard. Iedereen vanaf 11 jaar kan, ongeacht het niveau, meedoen. Per groep kunnen tien mensen meedoen. Aanmelden kan via onze agenda.

Tarieven:

Met eigen paard gestald op Iron Horse Ranch: 45 euro
Met eigen paard elders gestald: 50 euro
Met manegepaard Iron Horse Ranch: 55 euro

Avondtrainingen

De avondtrainingen duren van 20.30 tot ongeveer 22.00 uur. Deelnemers zorgen dat ze om 20.30 uur al klaar staan met een gezadeld paard zodat we meteen te paard van start kunnen gaan. Dit gedeelte duurt zo’n drie kwartier. Na het afzadelen werken we nog ruim een halfuur te voet aan het bijschaven van de boogschiettechniek.

De training is alleen bedoeld voor mensen die de basis van het boogschieten te paard al kennen.

Tarieven:

Met eigen paard gestald op Iron Horse Ranch: 27,50 euro
Met eigen paard elders gestald: 32,50 euro
Met een paard van Iron Horse Ranch: 37,50 euro