Kaatsheuvel

Onze eigen locatie is ons weiland in Kaatsheuvel. We hebben hier een mooie baan voor het boogschieten te paard aangelegd. We peilen momenteel of er genoeg animo is voor groepslessen te voet en te paard. Daarnaast geven we privélessen.

Groepslessen

Voorwaarden groepslessen

Privéles

Groepslessen

Boogschieten vanaf paard

Binnenkort willen we beginnen met een wekelijkse voettraining. Deze zal plaatsvinden op donderdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Deelname aan een enkele les kost 15 euro. Ook kunnen deelnemers een 8-ritten kaart kopen voor 100 euro (12,50 euro per les). De maximale groepsgrootte is 10 personen. Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter via de blauwe knop hieronder! Zodra er genoeg geïnteresseerden zijn gaan we van start.

Wanneer onze paarden er klaar voor zijn, willen we ook om de week een groepstraining te paard organiseren. Hierover binnenkort meer.

Voorwaarden groepslessen

Deelname gebeurt op eigen risico. Het gebruik van het trainingsmateriaal is gratis, maar schade aan bogen of pijlen moet wel worden vergoed.

Bij aanschaf van een 8-rittenkaart gaan we er vanuit dat je iedere week komt. Als je niet kunt komen, dien je je af te melden. Per 8-rittenkaart kun je je 4 keer afmelden. Tot 24 uur voor aanvang van de groepsles is afmelden kosteloos. Bij afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang brengen wij de helft van de deelnamekosten in rekening. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de volledige kosten in rekening.

Wij streven ernaar de groepsles iedere week door te laten gaan, maar dit zal niet altijd lukken, bijvoorbeeld als wij op trainingskamp zijn of als het weer dusdanig slecht is dat trainen geen zin heeft. Wij zullen het tijdig aangeven wanneer een les niet door kan gaan.

Privéles

Deze kosten 32,50 euro per uur. Een eerste les duurt zo'n twee uur en bestaat uit zo'n anderhalf uur training te voet om de techniek die nodig is voor het boogschieten te paard aan te leren. Vervolgens gaan we een halfuur te paard in stap, waarbij de trainer meeloopt zodat de ruiter zich op het schieten kan concentreren.