Kaatsheuvel

Boogschieten te paard Noord-Brabant

Onze eigen locatie is ons weiland in Kaatsheuvel. We hebben hier een mooie baan voor het boogschieten te paard aangelegd. We geven hier iedere dinsdag van 19.00 tot 20.30 een training te voet. Zodra daar interesse in is, laten we de training te voet duren van 18.30 tot 19.30 om vervolgens een groep drie kwartier te paard te laten gaan. Daarnaast geven we hier privélessen.

Groepslessen

Voorwaarden groepslessen

Privéles

Groepslessen

Deelname aan een enkele voettraining kost 15 euro. Ook kunnen deelnemers een 8-ritten kaart kopen voor 100 euro (12,50 euro per les). De maximale groepsgrootte is 10 personen.

Zodra daar interesse in is, organiseren we na de voettraining een training te paard. Het idee is dat iedereen om de week te paard gaat (dus de ene week de ene helft, de volgende week de andere helft). Voor het gedeelte te paard hanteren we dezelfde kosten: 15 euro voor een losse les en 100 euro voor een 8-rittenkaart.

Heb je interesse? Laat dan je gegevens achter via de blauwe knop hieronder!

 

Training Boogschieten vanaf paard.jpg

Voorwaarden groepslessen

Deelname gebeurt op eigen risico. Het gebruik van het trainingsmateriaal is gratis, maar schade aan bogen of pijlen moet wel worden vergoed.

Bij aanschaf van een 8-rittenkaart gaan we er vanuit dat je iedere week komt (bij de 8-rittenkaart te paard nemen we aan dat je om de week komt, natuurlijk kun je ook lessen inhalen in de week dat je eigenlijk niet aan de beurt bent). Als je niet kunt komen, dien je je af te melden. Per 8-rittenkaart kun je je 4 keer afmelden. Tot 24 uur voor aanvang van de groepsles is afmelden kosteloos. Bij afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang brengen wij de helft van de deelnamekosten in rekening. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de volledige kosten in rekening.

Wij streven ernaar de groepsles iedere week door te laten gaan, maar dit zal niet altijd lukken, bijvoorbeeld als wij op trainingskamp zijn of als het weer dusdanig slecht is dat trainen geen zin heeft. Wij zullen het tijdig aangeven wanneer een les niet door kan gaan.

Privéles

Deze kosten 32,50 euro per uur. Een eerste les duurt zo'n twee uur en bestaat uit zo'n anderhalf uur training te voet om de techniek die nodig is voor het boogschieten te paard aan te leren. Vervolgens gaan we een halfuur te paard in stap, waarbij de trainer meeloopt zodat de ruiter zich op het schieten kan concentreren.