Kaatsheuvel

Op onze wei in Kaatsheuvel geven we privélessen en groepslessen.

Op deze pagina:

Groepslessen

We geven wekelijks twee groepslessen boogschieten te paard in Kaatsheuvel. Deze is toegankelijk voor iedereen, van beginner tot gevorderde. Geïnteresseerden kunnen meedoen voor 25 euro per keer. Ook is het mogelijk een 10-rittenkaart voor 200 euro aan te schaffen of een 5-rittenkaart voor 112,50 euro. De lessen vinden plaats op dinsdagavond (19.00 – 21.30 uur) en zaterdagmiddag (15.00 – 17.30 uur).

De trainingen bestaan uit een klein uur voettraining en vervolgens in twee groepen ieder drie kwartier te paard. Meedoen met eigen paard is ook mogelijk. Aanmelden kan met de knop hieronder.

Aanmelden

Voorwaarden groepslessen

Deelname gebeurt op eigen risico. Het gebruik van het trainingsmateriaal is gratis, maar schade aan bogen of pijlen moet wel worden vergoed.

Bij aanschaf van een 10- of 5-rittenkaart gaan we er vanuit dat je iedere week komt. Als je niet kunt komen, dien je je af te melden in bijvoorbeeld de groepsapp. Per 10-rittenkaart kun je je 10 keer afmelden en per 5-rittenkaart 5 keer. Je kunt dus om de week komen en als het een keer niet uitkomt kun je dat in de andere week inhalen. Tot 24 uur voor aanvang van de groepsles is afmelden kosteloos. Bij afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang brengen wij de helft van de deelnamekosten in rekening. Bij niet verschijnen zonder afmelding brengen wij de volledige kosten in rekening.

Wij streven ernaar de groepsles iedere week door te laten gaan, maar dit zal niet altijd lukken, bijvoorbeeld als wij op trainingskamp zijn of als het weer dusdanig slecht is dat trainen geen zin heeft. Wij zullen het tijdig aangeven wanneer een les niet door kan gaan. Bekijk ook onze algemene voorwaarden.

Privélessen

Deze kosten 32,50 euro per uur. Een eerste les duurt zo’n twee uur (65 euro in totaal) en bestaat uit zo’n anderhalf uur training te voet om de techniek die nodig is voor het boogschieten te paard aan te leren. Vervolgens gaan we een halfuur te paard in stap, waarbij de trainer meeloopt zodat de ruiter zich op het schieten kan concentreren.